Professioneel beton storten door Engelen

Met jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke markt, staan wij klaar om jouw betonvloer professioneel te storten, af te werken en te impregneren. Met een team van 25 ervaren mensen die werken met het modernste materiaal, gaan wij voor 100% tevreden klanten.

Welkom in de wereld van Vloerenbedrijf Engelen, welkom in de wereld van beton!

Hoe het allemaal begon

Engelen Verhuur staat in de regio Oost Brabant en Noord Limburg inmiddels al jarenlang bekend als specialist in betonvloeren en de verhuur van betonpompen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dat Ad Engelen ‘iets met beton’ heeft, komt niet zo maar uit de lucht vallen. Zo was zijn opa al actief in het beton, net als verschillende andere familieleden dat ook zijn. Na zijn opleiding werkte hij eerst bij een bedrijf in de interieurbouw en vervolgens bij een vloerenbedrijf in Someren.

Werkzaamheden voornamelijk in betonvloeren

Al snel besloot Ad voor zichzelf te beginnen en richtte hij als ZZP-er zijn werkzaamheden voornamelijk op betonvloeren. Na enkele jaren groeide het bedrijf aan de Lieropsedijk in Someren verder en kwamen er nieuwe medewerkers bij. In 2016 werd de eerste betonpomp aangeschaft voor de verhuur. Inmiddels beschikt Vloerenbedrijf Engelen over een groot assortiment betonpompen die inclusief machinist worden verhuurd.

Vandaag de dag staat Ad Engelen met een team van 25 ervaren specialisten klaar om elke betonklus te klaren. Van groot tot klein, van particulier tot zakelijk. Kwaliteit en flexibiliteit staan daarbij voorop. Met heldere afspraken, perfecte service en een goede dienstverlening is de klantenkring steeds groter gegroeid. De volgende stap voor Vloerenbedrijf Engelen is de verhuizing naar een compleet nieuw pand in Someren, niet ver gelegen van de huidige locatie. Na deze verhuizing is het bedrijf helemaal klaar voor de toekomst!

Betonpompverhuur Engelen biedt een uitgebreide keuze bij het huren van betonpompen

Je kunt bij Betonpompverhuur Engelen voor een aantrekkelijk tarief een betonpomp huren. Ad Engelen vertelt: ‘Wij beschikken over een eigen verhuurvloot met betonpompen voor allerlei soorten toepassingen. Je huurt onze betonpompen inclusief een ervaren machinist. Wij hebben in onze eigen verhuurvloot betonpompen voor zowel kleine als grote stortwerkzaamheden en pompen die geschikt zijn voor makkelijke of juist moeilijk bereikbare plekken. Voor elke situatie is er bij ons een passende betonpomp en specialist in huis.’

Dankzij een betonpomp wordt het beton niet alleen gedraaid maar tevens veilig naar de eindbestemming gepompt. De combinatie van ervaren betonspecialisten en het gebruik van modern en goed onderhouden materiaal zorgt voor een glad en strak eindresultaat. Wij kunnen het gehele betonstort proces voor je uit handen nemen; van het bestellen van het beton tot het perfect afwerken van uw betonvloer. Wij hebben veel verschillende betonpompen in eigen huis waardoor er altijd een beschikbaar is die past bij jouw klus.

Op zoek naar meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden inzake betonvloeren storten of het huren van een betonpomp? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder. Uiteraard denken we graag met je mee, ook als we bij je op locatie zijn. Wij kunnen je op grond van onze ervaring adviseren over de beste manier om het beton te verpompen. Neem contact met ons op en ontdek zelf onze unieke werkwijze!