Technische gegevens

Maximale opbrengst: 111 m3/u
Maximale Betondruk: 108 bar
Reikhoogte 20 meter
Reikwijdte 16 meter
Uitvouwhoogte 3.85 meter
Giekdelen 4 delen
Afstempelbreedte voor: 2.20 meter
Afstempelbreedte achter: 2.15 meter
Max. stempeldruk voor: 110 KN
Max. stempeldruk achter: 70 KN
Totaal gewicht: <18 ton

Informatie

De citypomp is in staat om 20 meter hoog en 16 meter ver te pompen. Daarmee is het een perfecte oplossing om kleine tot middelgrote betonvloeren te storten. Maar ook voor verdiepingsvloeren en vloeren in een hal is de citypomp geschikt. De betonpomp kan onder de 4 meter uitklappen en is standaard uitgerust met 100 meter leiding.

Andere betonpompen

 

De veelzijdige toepassingen van de citypomp

De citypomp is een kleine, mobiele betonpomp die voor veel verschillende klussen kan worden ingezet. De compacte afmetingen maken ‘m uitermate geschikt om toe te passen op lastig bereikbare plaatsen. Denk hierbij aan woonhuizen, kleinere of diepe bedrijfspanden of een tuinhuis, veranda, kelder en garage.

De 20 meter citypomp van betonpompverhuur Engelen heeft lange en dunne leidingen. Het voordeel hiervan is dat deze ver kunnen worden weg gelegd en vrijwel elke plek bereikbaar is. Denk aan kleine funderingen of werk- en woonvloeren. Daarnaast kan de citypomp ook gebruikt worden voor speciale stortklussen. Denk hierbij aan het vullen van de naden van kanaalplaatvloeren of het vullen van boorpalen en buispalen. Hierdoor is de citypomp een ideale betonpomp om te huren voor allerlei uiteenlopende klussen.

Huren van een Citypomp

Wil je een citypomp huren voor jouw project in de regio Brabant of Limburg? Een citypomp huren is bij ons heel eenvoudig en scherp geprijsd. Bovendien huur je bij ons altijd een perfect onderhouden betonpomp uit onze eigen vloot in combinatie met een goed gemotiveerde machinist met ervaring. Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan bij Betonpompverhuur Engelen!

Betonpomp huren?

U wilt een betonpomp huren maar u weet niet welke type betonpomp het beste past bij uw bouwproject? Wij kunnen je op grond van onze ervaring adviseren over de beste manier om het beton te verpompen. Ons machinepark bestaat uit verschillende betonpompen voor kleine, middelgrote en grote vloeren.