Technische gegevens

Maximale opbrengst: 161 m3/u
Maximale Betondruk: 85 bar
Reikhoogte 36 meter
Reikwijdte 32 meter
Uitvouwhoogte 8.32 meter
Giekdelen 4 delen
Afstempelbreedte voor: 6.20 meter
Afstempelbreedte achter: 5.70 meter
Max. stempeldruk voor: 190 KN
Max. stempeldruk achter: 150 KN
Totaal gewicht: < 30 ton

Informatie

De 36 meter giekpomp die Betonpompverhuur Engelen aanbiedt, heeft een innovatief ontwerp waarbij de giek zichzelf recht kan zetten als deze ontvouwd wordt. Het is een stand-alone giekpomp die voor de meest uiteenlopende projecten kan worden ingezet.

Andere betonpompen

 

Optimale 36 meter giekpomp voor specifieke toepassingen

Deze slanke 36 meter giekpomp heeft 50 meter leiding en is met z’n maximale opbrengst van 140 m3/u een multifunctionele krachtpatser die ideaal is voor het storten van funderingen, wanden en bijvoorbeeld vloeren binnen.

Huur van een 36 meter giekpomp

Wil je een 36 meter giekpomp huren voor jouw project in de regio Brabant of Limburg? Een betonpomp huren uit onze eigen verhuurvloot is bij ons heel eenvoudig en bovendien scherp geprijsd. Daarnaast huur je bij ons altijd een betonpomp in combinatie met een goed gemotiveerde machinist met ervaring. Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan bij Betonpompverhuur Engelen!

Betonpomp huren?

U wilt een betonpomp huren maar u weet niet welke type betonpomp het beste past bij uw bouwproject? Wij kunnen je op grond van onze ervaring adviseren over de beste manier om het beton te verpompen. Ons machinepark bestaat uit verschillende betonpompen voor kleine, middelgrote en grote vloeren.