Betonpomp verhuur Engelen

Of je nu een betonnen vloer in je woonkamer wilt laten storten of een complete vloer voor de fundering van een groot bedrijfspand wenst, bij Vloerenbedrijf Engelen uit Someren kan je rekenen op kwaliteit en vakmanschap voor een glad en strak eindresultaat!

Met jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke markt, staan wij klaar om jouw betonvloer professioneel te storten, af te werken en te impregneren. Met een team van 25 ervaren mensen die werken met het modernste materiaal, gaan wij voor 100% tevreden klanten. Welkom in de wereld van betonpomp verhuur Engelen, welkom in de wereld van beton!

Verschillende types betonpompen

Wij kunnen je op grond van onze ervaring adviseren over de beste manier om het beton te verpompen. Ons machinepark bestaat uit verschillende betonpompen voor kleine, middelgrote en grote vloeren.

 

Kom meer te weten over betonpompen

Wil je meer weten over de mogelijkheden inzake betonvloeren storten of het huren van een betonpomp? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder. Uiteraard denken we graag met je mee, ook als we bij je op locatie zijn. Wij kunnen je op grond van onze ervaring adviseren over de beste manier om het beton te verpompen.

Neem contact met ons op en ontdek zelf onze unieke werkwijze!