Technische gegevens

Maximale opbrengst: 161 m3/u
Maximale Betondruk: 85 bar
Reikhoogte 31 meter
Reikwijdte 27 meter
Uitvouwhoogte 5.65 meter
Giekdelen 5 delen
Afstempelbreedte voor: 6.21 meter
Afstempelbreedte achter: 5.70 meter
Max. stempeldruk voor: 200 KN
Max. stempeldruk achter: 160 KN
Totaal gewicht: < 30 ton

Informatie

De 31 meter hallenpomp is een speciale betonpomp minimale uitvouwhoogte van 6 meter om te kunnen gebruiken in uiteenlopende soorten overdekte of besloten ruimtes (vandaar ook de naam ‘hallenpomp’). Een professionele betonpomp die uitstekend geschikt is om binnenvloeren te storten. Bij ons huurt u de speciale hallenpomp inclusief ervaren machinist voor een optimaal eindresultaat.

Andere betonpompen

 

De 31 meter hallenpomp is de perfecte betonpomp voor binnenruimtes

Moet er een betonvloer worden gestort in een besloten ruimte zoals onder een viaduct of een vloer binnen? Met onze speciale 31 meter hallenpomp is dat uitstekend mogelijk. Dit type pomp is wat compacter uitgevoerd dan andere betonpompen en zo is er minder ruimte nodig om uit te vouwen. Door de minimale uitvouwhoogte is deze hallenpomp ook goed inzetbaar voor het verpompen van beton onder elektriciteitskabels of om laag bij de grond te kunnen werken.

Zo is onze 31 meter hallenpomp de perfecte keuze voor beperkte ruimtes en tevens de aangewezen oplossing als er uit de giek gestort moet worden in plaats van een liggende slang.

Huren van een 31 meter hallenpomp

Wil je een 31 meter hallenpomp huren voor jouw project in de regio Brabant of Limburg? Een betonpomp huren is bij ons heel eenvoudig en scherp geprijsd. Bovendien huur je bij ons altijd een betonpomp in combinatie met een goed gemotiveerde machinist met ervaring. Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan bij Betonpompverhuur Engelen!

Betonpomp huren?

U wilt een betonpomp huren maar u weet niet welke type betonpomp het beste past bij uw bouwproject? Wij kunnen je op grond van onze ervaring adviseren over de beste manier om het beton te verpompen. Ons machinepark bestaat uit verschillende betonpompen voor kleine, middelgrote en grote vloeren.