Verschillende toepassingen betonvloer

Betonnen vloeren worden in diverse toepassingen gebruikt:

  • Betonvloer voor bedrijfsvloeren
  • Betonvloer voor loodsen
  • Betonvloer voor de agrarische sector
  • Betonvloer voor woningen
  • Betonvloer voor terras en oprit

De voorbereiding

Voordat er beton wordt gestort, is het belangrijk dat de ondergrond stabiel is. Het stabiel maken van de ondergrond kan worden gedaan met behulp van bijvoorbeeld gebroken puin en/of gele grond.

Als het grondpakket voldoende verdicht en vlak is, dan kan de rest georganiseerd worden.

Welke soorten beton zijn er?

Wij storten iedere gewenste soort beton. Er zijn meerder opties mogelijk, allereerst kunt u het beton en de eventuele bewapening zelf regelen. Wij zullen vervolgens het door u gekochte beton komen storten.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht om deze materialen te laten leveren. Op die manier wordt u volledig ontzorgd op het gebied van uw betonvloer.

Betonvloer in een woonhuis

Wilt u een betonvloer laten storten in een woonhuis? Let dan goed op: beton is dan wel een zeer sterk materiaal, toch kan een betonvloer in een woonhuis nadelen met zich meebrengen. Zo kunnen wij niet uitsluiten dat er geen scheur- of vlekvorming zal ontstaan. Uiteraard doen wij ons uiterste best om het risico op scheuren en vlekvorming in de betonvloer zoveel mogelijk te verkleinen, bijvoorbeeld door bewapening te gebruiken en de betonvloer te impregneren.

Kleine betonpomp huren

Met een betonpomp hoeft u niet met zware kruiwagens beton te rijden. Dit bespaart niet alleen veel en zwaar lichamelijk werk maar het is ook in een handomdraai beton gestort. Voor het storten van een vloer is de kleine betonpomp de ideale situatie. De aanhangerpomp 715D (aanhanger achter een bestelbus) is wendbaar en uitgerust met minimaal 80 meter slangen. Deze dunne en makkelijker te hanteren slangen in combinatie met de instelbare pompcapaciteit zorgen voor de ideale omstandigheden voor een perfect eindresultaat.

Moeilijk bereikbare bouwplaats

Is uw bouwklus op een moeilijk bereikbare plaats dan bieden wij daar diverse oplossingen voor. Met ons machinepark is er altijd een pomp die bij u past. Voor kleine en middelgrote vloeren die verder weg liggen is de 20 meter Citypomp de ideale pomp. Voor grote vloeren en betonvloeren op hoogte is de 36 meter Giekpomp onze krachtpatser! Is onze 36 meter pomp niet groot genoeg dan kunnen wij altijd nog onze 43 meter Giekpomp inzetten!

Droogtijd betonvloer

Nadat de betonvloer is gestort, zal het ongeveer drie dagen duren voordat het beton droog is en u erop mag lopen. Let wel op: het beton is dan nog niet helemaal uitgehard, dit heeft een aantal weken tijd nodig. Zorg dus dat er niet direct zware constructies op de betonvloer worden geplaatst.

Op zoek naar meer informatie voor het storten van een betonvloer?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden inzake betonvloeren storten of het huren van een betonpomp? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Uiteraard denken we graag met u mee, ook als we bij u op locatie zijn. Wij kunnen u op grond van onze ervaring adviseren over de beste manier om het beton te verpompen.

Neem contact met ons op en ontdek zelf onze unieke werkwijze!