Technische gegevens

Maximale opbrengst: 162 m3/u
Maximale Betondruk: 85 bar
Reikhoogte 43 meter
Reikwijdte 38 meter
Uitvouwhoogte 8.55 meter
Giekdelen 5 delen
Afstempelbreedte voor: 7.95 meter
Afstempelbreedte achter: 8.30 meter
Max. stempeldruk voor: 240 KN
Max. stempeldruk achter: 240 KN
Totaal gewicht: < 32 ton

Informatie

Deze zeer moderne betonpomp heeft een 5-delige giek en zorgt voor maximale flexibiliteit op de bouwplaats. De vijf armen maken het gemakkelijk om de meest uiteenlopende posities op de bouwplaats te bereiken.

Andere betonpompen

 

De 43 meter giekpomp is inzetbaar voor alle soorten buitenstorten

In tegenstelling tot gewone betonpompen heeft de 43 meter giekpomp geen gecompliceerde telescoop nodig. Daardoor is hij ideaal voor het storten van bijvoorbeeld grotere vloeren (ook op hoogte) of als er snel veel beton moet worden verpompt zowel buiten als binnen. Ondanks de compacte afmetingen van onze 43 meter giekpomp is er binnen het slimme ontwerp ruimte gemaakt voor extra stalen leidingen en slangen. Deze betonpomp voldoet aan alle eisen die je van een grote giekpomp mag verwachten.

De voordelen van de 43 meter giekpomp

  • Overbruggen van grote afstanden tot 43 meter
  • Binnen- en buiten te gebruiken
  • Snel, schoon en bovenal veilig beton storten
  • Tijd en kostenbesparend

Huur van een 43 meter giekpomp

Wil je een 43 meter giekpomp huren voor jouw project in de regio Brabant of Limburg? Een betonpomp huren uit onze eigen verhuurvloot is bij ons heel eenvoudig en bovendien aantrekkelijk  geprijsd. Je huurt bij ons altijd een perfect onderhouden betonpomp in combinatie met een goed gemotiveerde machinist met ervaring. Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan bij Betonpompverhuur Engelen!

Betonpomp huren?

U wilt een betonpomp huren maar u weet niet welke type betonpomp het beste past bij uw bouwproject? Wij kunnen je op grond van onze ervaring adviseren over de beste manier om het beton te verpompen. Ons machinepark bestaat uit verschillende betonpompen voor kleine, middelgrote en grote vloeren.