Technische gegevens

Maximale opbrengst: 162 m3/u
Maximale Betondruk: 85 bar
Reikhoogte 47 meter
Reikwijdte 41 meter
Uitvouwhoogte 9.80 meter
Giekdelen 5 delen
Afstempelbreedte voor: 8.95 meter
Afstempelbreedte achter: 9.30 meter
Max. stempeldruk voor: 240 KN
Max. stempeldruk achter: 240 KN
Totaal gewicht: < 35 ton

Informatie

Deze 47 meter betonpomp heeft een 5-delige giek en zorgt voor maximale flexibiliteit en veiligheid op de bouwplaats. De vijf armen maken het gemakkelijk om de meest uiteenlopende posities op grote bouwplaatsen te bereiken.

EASy en EASyflex

De stempelsystemen EASy en EASyflex geven het bereik grotere ruimte. Met EASy (de betonpomp kan desgewenst aan één zijde veilig worden ondersteund) met een werkbereik van 134°.

De EASyflex biedt nog meer stempelcombinaties en daarmee meer flexibiliteit op de bouwplaats. Op deze manier kunnen pomptoepassingen kunnen worden bereikt met maximale werkveiligheid in moeilijke en beperkte plaatsen.

Andere betonpompen

 

Robuuste lichtheid voor maximale reikwijdte en uitstekende prestaties

Prestaties zijn nog nooit zo gemakkelijk geweest met onze nieuwe 47 meter betonpomp. Maximale efficiëntie en veiligheid bij het storten van beton is gegarandeerd met deze betonpomp. Door de eenvoudige bediening van het 5-delige rolvouwsysteem en de uitzonderlijk grote openingshoeken (in fase 4 en 5) is geen bouwklus ons te gek. Dankzij flexibele ondersteuningsmogelijkheden heeft de S 47 veel minder ruimte nodig dan voorheen. Kortom: robuuste lichtheid voor maximale reikwijdte en uitstekende prestaties!

  • Overbruggen van grote afstanden tot 47 meter
  • Binnen- en buiten te gebruiken
  • Laag in gewicht
  • Compacte stempelbreedtes
  • Snel, schoon en bovenal veilig beton storten
  • Tijd en kostenbesparend

Huur van een 47 meter giekpomp

Wil je een 47 meter giekpomp huren voor jouw project in de regio Brabant of Limburg? Een grote betonpomp huren uit onze eigen verhuurvloot is bij ons heel eenvoudig en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Je huurt bij ons altijd een perfect onderhouden betonpomp in combinatie met een goed gemotiveerde machinist met ervaring. Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan bij Betonpompverhuur Engelen!

Grote betonpomp huren?

U wilt een betonpomp huren maar u weet niet welke type betonpomp het beste past bij uw bouwproject? Wij kunnen je op grond van onze ervaring adviseren over de beste manier om het beton te verpompen. Ons machinepark bestaat uit verschillende betonpompen voor kleine, middelgrote en grote vloeren.