Technische gegevens

Maximale opbrengst: 4-20 m3/u
Maximale Betondruk: 80 bar
Reikhoogte 30 meter
Reikwijdte tot 300 meter
Afmetingen (LxBxH) 4.80 m x 1.49 m x 1.92 m
Totaal gewicht: 2500 kilogram

Informatie

Wil je een fundering laten storten, kolom- of voegen en naden vullen of een kleinere vloer laten storten, dan is de aanhangerpomp de ideale oplossing.

De aanhangerpomp 720 is geschikt voor de volgende werkzaamheden

  • Woonbeton storten
  • Naden vullen tussen vloerplaten
  • Werkvloeren in kleinere ruimten
  • Funderingen storten
  • Drukvloeren storten

Andere betonpompen

 

Beton storten met een aanhangerpomp

De aanhangerpomp kan nauwkeurig werken en hierdoor blijft er weinig restbeton over bij de vloer. Snel, veilig, schoon en nauwkeurig beton storten is met deze aanhanger daarom heel eenvoudig. Deze compacte betonpomp is te huur voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij verhuren de aanhangerpomp inclusief ervaren machinist zodat je kunt rekenen op het beste resultaat.

Aanhangerpomp huren

Wil je een aanhangerpomp huren voor jouw project? Een betonpomp huren is bij ons heel eenvoudig. Bovendien huurt u bij ons een betonpomp in combinatie met een goed gemotiveerde machinist met ervaring. Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan bij Betonpompverhuur Engelen!

Betonpomp huren?

U wilt een betonpomp huren maar u weet niet welke type betonpomp het beste past bij uw bouwproject? Wij kunnen je op grond van onze ervaring adviseren over de beste manier om het beton te verpompen. Ons machinepark bestaat uit verschillende betonpompen voor kleine, middelgrote en grote vloeren.